Клей для теплоізоляції армуючий

Завод Харківські Будматеріали
160,00
грн.
Для облаштування армованого гідро ізолюючого шару та вирівнювання поверхонь у системах теплоізоляції всередині та зовні споруд
Характеристики
Застосування
Упаковка

Характеристики

Умовне позначення суміші: Ц.1.ГI 3 ДСТУ Б В 2.7-126:2011
Пропорція суміші: 0,20–0,22 води на 1 кг сухої суміші
Життєздатність розчину: до 2 годин
Витрата при товщині шару 1 мм: від 1,4 кг/кв. м
Відкритий час: не менше 20 хвилин
Адгезія до пінополістиролу: не менше 0,08 МПа
Адгезія до мінеральної вати: не менше 0,015 МПа
Міцність при стисканні: не менше 7 МПа

Застосування

Підготовка основи
Підставу підготувати відповідно до вимог СНіП 3.04.01-87 та ДБН В.2.6-22-2001. Щілини в утеплювачі шириною понад 2 мм слід закласти смугами того ж матеріалу.
Приготування розчинної суміші
Суху суміш змішати із чистою водою (температура води 20±5 °C) у співвідношенні 0,20 – 0,22 л води на 1 кг суміші (5,0–5,5 л на мішок 25 кг).
Суху суміш висипати в ємність із заздалегідь відміреною кількістю води та перемішати дрилем з насадкою до однорідного одержання без грудок і згустків маси. Потім дати розчинної суміші вистояти протягом 5 хв. для дозрівання та повторно перемішати. Розчинна суміш після замішування придатна до застосування протягом 2 годин.
Порядок робіт
Розчин наноситься на плити утеплювача шпателем 2 шари, товщина першого шару 1-2 мм, після нанесення першого шару наклеїти склосітку, потім нанести другий шар (2-3 мм). Товщина гідроізоляційного покриття залежить від типу декоративного покриття. При використанні декоративних штукатурок загальна товщина захисного шару не менше ніж 3 мм, при фарбуванні фасаду - не менше ніж 5 мм. Оздоблення захисного шару починати не раніше 3 діб після влаштування гідрозахисного шару, армованого склосіткою. Роботи необхідно проводити при температурі повітря та основи від +5 °С до +30 °С.
Примітка
Всі рекомендації та показники якості правильні при температурі навколишнього середовища +20 ° С та відносній вологості 60 %. В інших умовах можлива зміна робочих параметрів суміші. Суміш містить цемент, при взаємодії з водою протікає лужна реакція, тому при роботі необхідно берегти очі та шкіру. При попаданні розчину у вічі промити їх водою і звернутися до лікаря.

Упаковка

Паперовий мішок, маса нетто – 25 кг.
Гарантійний термін зберігання у непошкодженій упаковці - не більше 12 місяців з дати виготовлення.
Пакет – 48 мішків на євро піддоні.
Переглянути також