Клей для теплоізоляції

Завод Харківські Будматеріали
130,00
грн.
Суміш виготовлена на основі високоякісного портландцементу, мінерального заповнювача, армуючих волокон та функціональних добавок провідних європейських виробників. Має високу міцність зчеплення з мінеральними та органічними матеріалами, удароміцністю, вологостійкістю та морозостійкістю, паропроникна, технологічна у застосуванні, екологічно безпечна.
Суміш наноситься зверху на шар утеплювача з пінополістирольних та мінераловатних плит, також може застосовуватися для приклеювання самого утеплювача до основи стіни.
Характеристики
Застосування
Упаковка

Характеристики

Умовне позначення суміші: Ц.1.ЗК5 ДСТУ Б В 2.7-126:2011
Пропорція суміші: 0,20 – 0,22 води на 1 кг сухої суміші
Життєздатність розчину: до 2 годин
Витрата при товщині шару 1 мм: близько 1,5 кг/ м2
Відкритий час: не менше 20 мин
Адгезія до пінополістиролу: не менше 0,08 МПа
Адгезія до мінеральної вати: не менше 0,015 МПа
Адгезія до бетону: не менше 0,8 МПа

Застосування

Підготовка основи
Основа повинна бути міцною, сухою та очищеною від забруднень, що перешкоджають адгезії до нього розчину. Неміцні ділянки поверхні видалити. Нерівності основи більше 10 мм вирівняти цементно-полімерною штукатуркою або шпаклівкою. Поверхні, що мають високе водопоглинання, обробити ґрунтом.
Приготування розчинної суміші
Суху суміш змішати з чистою водою (t води 20±50 °C) у співвідношенні 0,20 – 0,22 л води на 1 кг суміші (5,0–5,5 л на мішок 25 кг). Висипати в ємність із заздалегідь відміреною кількістю води, перемішати дрилем із насадкою до отримання однорідної маси, дати вистояти протягом 5 хвилин і знову перемішати. Розчинна суміш після замішування придатна до застосування протягом 2 годин.
Порядок робіт
Маяками розчинну суміш наносити в тому випадку, коли поверхня стіни має нерівності до 10 мм, а утеплювач – пінополістирольні плити. 5-6 маяків клейової суміші діаметром 100 мм рівномірно розподілити по центру плити, потім - уздовж периметра плити смугами шириною 60 мм, товщиною 15 мм на відстані 20 мм від країв. Смуги повинні мати розриви, щоб уникнути утворення повітряних пробок. Смугами розчинну суміш нанести у тому випадку, якщо поверхня має нерівності до 5 мм, а утеплювач – пінополістирольні плити. Розчинну суміш нанести смугами шириною 50 мм, товщиною 7 мм вздовж периметра плити на відстані 20 мм від краю, а потім посередині. Смуги, нанесені по периметру, повинні мати розриви, щоб уникнути утворення повітряних пробок. Суцільним шаром розчинну суміш нанести у тому випадку, коли на рівну поверхню кріпляться мінераловатні плити. Шар суміші нанести на всю поверхню плити й вирівняти зубчастим (6-8мм) шпателем. Щілина між плитами повинна перевищувати 2 мм, щілини більшого розміру заповнити смугами з утеплювача. Після 3-х діб з моменту приклеювання теплоізоляційні плити прикріпити до стінки грибковими дюбелями. Роботи проводити при температурі повітря та основи від +5С до +30С.
Примітка
Усі рекомендації та показники якості правильні при температурі навколишнього середовища +20 0С, відносній вологості 60%. В інших умовах можлива зміна робочих параметрів суміші. Клейова суміш містить цемент, при взаємодії з водою протікає лужна реакція, тому під час роботи необхідно захищати очі та шкіру. При попаданні розчину в очі необхідно промити їх водою і звернутися до лікаря.

Упаковка

Паперовий мішок, маса нетто – 25 кг.
Гарантійний термін зберігання у непошкодженій упаковці - не більше 12 місяців з дати виготовлення.
Пакет – 48 мішків на євро піддоні.
Переглянути також