Штукатурка декоративна "Короїд" ШТ45

Завод Харківські Будматеріали
220,00
грн.
Суміш призначена для високоякісного тонкошарового декоративного оздоблення бетонних, цегляних, оштукатурених поверхонь з отриманням фактури «короїд» при внутрішніх та зовнішніх роботах, а також для застосування в системах зовнішньої теплоізоляції фасадів.
Виготовляється на основі високоякісного цементу з використанням фракційованих мінеральних наповнювачів, що модифікують добавки провідних європейських виробників. Розмір зерна 2,5-3,5 мм.
Штукатурка наноситься вручну, має високу адгезію, паропроникність, легко наноситься на оброблювану поверхню, водо- і морозостійка, призначена для подальшого фарбування, екологічно безпечна.

Характеристики
Застосування
Упаковка

Характеристики

Умовне позначення суміші: Ц.1.ШТ4 ДСТУ Б В 2.7-126:2011
Пропорція суміші: 0,16–0,20 л води на 1 кг сухої суміші
Життєспроможнітсь разчину: до 2 годин
Витрата при товщині шару 1 мм: зерно 2,5 мм - близько 3,0 кг/кв. м, зерно 3,5 мм - близько 4,0 кг/кв. м
Товщина шару: 2,5; 3,5 мм
Міцність зчеплення з основою: не менше 0,5 МПа
Морозостійкість: не менше 50 циклів

Застосування

Підготовка основи
Основа повинна бути міцною, сухою та очищеною від різних забруднень жиру, масел, пилу та ін. речовин, що знижують адгезію розчину до основи. Поверхні, що сильно вбирають, обробити ґрунтовкою.
Приготування розчинної суміші
Суху суміш змішати із чистою водою (температура води 20±5 0C) у співвідношенні 0,16 – 0,20 л води на 1 кг суміші (4,0–5,0 л на мішок 25 кг). Суху суміш висипати в ємність із заздалегідь відміреною кількістю води й перемішати дрилем з насадкою до однорідного одержання без грудок і згустків маси. Потім дати розчинної суміші вистояти протягом 5 хв. для дозрівання суміші та повторно перемішати. Розчин після затвердіння готовий до використання протягом 2 годин.
Порядок робіт
Штукатурну суміш нанести на основу шпателем або теркою з нержавіючої сталі суцільним шаром, товщина якого має відповідати розміру зерна заповнювача. Після нанесення штукатурки в момент початкового схоплювання (5-30 хв), коли розчинна суміш перестане прилипати до інструменту, сформувати фактуру штукатурного покриття пластмасовою терткою. Залежно від напрямку руху терки, розташованої паралельно оброблюваної поверхні можна отримати вертикальні, горизонтальні, кругові та перехресні борозни. Роботи на одній поверхні виконувати безперервно, дотримуючись правил «мокра на мокре». У разі перерви у роботі необхідно вздовж лінії, де планується закінчення роботи, приклеїти липку стрічку, нанести на неї штукатурку та надати їй необхідну фактуру. Потім стрічку видалити разом із залишками свіжої штукатурки. Час твердіння суміші становить близько 24 годин в залежності від вологості повітря, температури та типу основи. Роботи проводити при температурі повітря та основи від +50С до +300С.
Примітка
Всі рекомендації та показники якості правильні при температурі навколишнього середовища 200С та відносній вологості 60%. В інших умовах можлива зміна робочих параметрів суміші. Штукатурна суміш містить цемент, при взаємодії з водою протікає лужна реакція, тому при роботі необхідно берегти очі та шкіру. При попаданні розчину у вічі промити їх водою і звернутися до лікаря.

Упаковка

Паперовий мішок, маса нетто – 25 кг.
Гарантійний термін зберігання у непошкодженій упаковці - не більше 12 місяців з дати виготовлення.
Пакет – 48 мішків на євро піддоні.
Переглянути також