Штукатурка для газобетону ШТ34

Завод Харківські Будматеріали
95,00
грн.
Паропроникна штукатурка для газобетону.
Виготовляється на основі високоякісного цементу М500 Д0, вапна з використанням фракціонованого піску та модифікуючих добавок провідних європейських виробників.
Має високу адгезію, паропроникність, легко наноситься на поверхню шаром до 30 мм, (звичайні штукатурні суміші наносяться шаром до 20 мм),водо- і морозостійка, екологічно безпечна.
Маючи високу тріщиностійкість шляхом утримання у складі суміші армуючих мікроволокон, з впевненістю застосовується для ремонту та вирівнювання фасадів будівель під подальше фінішне оздоблення.

Характеристики
Застосування
Упаковка

Характеристики

Умовне позначення суміші: Ц.1. ШТ3 ДСТУ Б В 2.7-126:2011
Пропорція суміші: 0,22–0,25 л води на 1 кг сухої суміші
Товщина шару: від 5 до 30 мм
Життєспрможність розчину: до 2-х годин
Вирата суміші на 1 мм суцільного шару: від 1,2 кг/кв. м
Міцність при стисканні: не менше 4,5 МПа
Міцність зчеплення з основою: не менше 0,3 МПа
Міцність на розтяг при вигині: не менше 2,0 МПа
Теплопровідність: не більше 0,3 Вт/м*К
Паропроникність: не менше 0,1 мг/м*ч*Па
Морозостійкість: не менше 50 циклів

Застосування

Підготовка основи
Основа повинна бути міцною, сухою та очищеною від різних забруднень жиру, масел, пилу та інших речовин, що знижують адгезію розчину до основи. При необхідності поверхню основи закріпити ґрунтувальною емульсією.
Приготування розчинної суміші
Суху суміш змішати із чистою водою (температура води 20±5 0C) у співвідношенні 0,22 – 0,25 л води на 1 кг суміші (5,5–6,25 л на мішок 25 кг).
Суміш висипати в ємність із заздалегідь відміреною кількістю води і перемішати дрилем з насадкою до однорідного одержання без грудок і згустків маси.
Дати розчинній суміші вистояти 5 хвилин для дозрівання та повторно перемішати.
Розчин після замішування готовий до використання протягом 2 годин.
Порядок робіт
Штукатурні роботи товщиною від 5 мм до 30 мм проводити, дотримуючись наступних технологічних операцій:
  • пристрій першого шару «контактного» товщиною 1–2 мм, розчинну суміш металевим шпателем втерти в основу поверхні, що обробляється;
  • другий шар «ґрунтувальний» нанести через 5–10 хвилин (залежно від температури повітря) металевим шпателем завтовшки 15–20 мм;
  • третій шар, що «вирівнює», нанести на необхідну товщину не пізніше ніж через 2–3 год (залежно від температури повітря), дотримуючись правила «мокре на мокре».
Час твердіння суміші становить близько 24 годин залежно від відносної вологості повітря, температури та типу основи. Максимальна товщина нанесення штукатурного шару за прохід не повинна перевищувати 30 мм. Роботи проводити при температурі повітря та основи від +50С до +30 0С.
Примітка
Усі рекомендації та показники якості правильні при температурі навколишнього середовища +20 0С та відносній вологості 60 %. В інших умовах можлива зміна робочих параметрів суміші.
Штукатурна суміш містить цемент, при взаємодії з водою протікає лужна реакція, тому необхідно берегти очі та шкіру. При попаданні розчину у вічі промити їх водою і звернутися до лікаря.

Упаковка

Паперовий мішок, маса нетто – 25 кг.
Гарантійний термін зберігання у непошкодженій упаковці - не більше 12 місяців з дати виготовлення.
Пакет – 48 мішків на євро піддоні.
Переглянути також