Штукатурка цементно-вапняна ШТ29 МН

Завод Харківські Будматеріали
85,00
грн.
Наноситься штукатурною станцією.
Виготовляється на основі високоякісного портландцементу М500 Д0 з використанням фракціонованого піску та модифікуючих добавок провідних європейських виробників. Має високу адгезію, паропроникність, легко наноситься на оброблювану поверхню, водо- і морозостійка, екологічно безпечна.
Характеристики
Застосування
Упаковка

Характеристики

Умовне позначення суміші: ЦВ.1. ШТ2 ДСТУ Б В.2.7-126:2011
Пропорція суміші: 0,17–0,20 л води на 1 кг сухої суміші
Термін придатності: до 2-х годин
Витрата при товщині шару 1 мм: близько 1,55 кг/кв. м
Товщина шару: від 5 до 20 мм
Міцність при стисканні: більше 7,0 МПа
Міцність зчеплення з основою: не менше 0,3 МПа
Міцності на розтяг при вигині: більше 2,0 МПа
Морозостійкість: не менше 50 циклів

Застосування

Підготовка основи
Основа повинна бути міцною, сухою й очищеною від забруднень: жиру, масел, пилу та інших речовин, що знижують адгезію розчину до основи. Поверхні, що сильно вбирають, обробити ґрунтовкою.
Приготування розчинної суміші
Для приготування розчинної суміші механічним способом необхідно суху суміш засипати в бункер штукатурної станції, регулюючи витрату води у співвідношенні 0,19 – 0,21 л води на 1 кг суміші (4,75–5,25 л на мішок 25 кг). штукатурної розчинної суміші Отриманий розчин слід використовувати протягом 1 години.
Порядок робіт
Приготовлену штукатурну суміш нанести на поверхню за допомогою штукатурної станції рівним шаром по всій поверхні, що оштукатурюється, призначеної до обробки. Після нанесення розчинну суміш розрівняти за допомогою правила та загладити теркою. Час твердіння суміші становить приблизно 24 години в залежності від відносної вологості повітря, температури та типу основи. Товщина нанесення штукатурного шару за прохід від 5 до 30 мм. Роботи необхідно проводити при температурі повітря та основи від +50С до +300С.
Примітка
Усі рекомендації та показники якості правильні при температурі навколишнього середовища +20 0С та відносній вологості 60 %. В інших умовах можлива зміна робочих параметрів суміші. При попаданні розчину у вічі необхідно промити їх водою і звернутися до лікаря.

Упаковка

Паперовий мішок, маса нетто – 25 кг.
Гарантійний термін зберігання у непошкодженій упаковці - не більше 12 місяців з дати виготовлення.
Пакет – 48 мішків на євро піддоні.
Переглянути також