Стяжка для підлоги СТ11 М150

Завод Харківські Будматеріали
85,00
грн.
Цементна стяжка для підлоги виготовляється на основі високоякісного цементу М500 Д0 з використанням фракціонованого піску та модифікуючих добавок провідних європейських виробників. Має високу адгезію, стійкість до помірних механічних впливів і тріщин, легко наноситься на оброблювану поверхню.
Суміш призначена для ручного та машинного нанесення, армована полімерними волокнами, стійка до усадки та концентрованих навантажень, вологостійка, екологічно безпечна.
Стяжка цементна застосовується по жорстким основам у цивільному будівництві під усі види покриттів (крім епоксидних, поліуретанових та паркетних), для підготовки основи під самонівелюючі суміші, під укладання керамічної плитки, для влаштування підлог під ухилом усередині споруд. Товщина шару від 5 до 40 мм.

Характеристики
Застосування
Упаковка

Характеристики

Умовне позначення суміші: Ц.2.СТ1 ДСТУ Б.В.2.7-126:2011
Пропорція суміші: 0,14–0,15 л води на 1 кг сухої суміші
Життєздатність розчину: до 1 години
Витрата при товщині шару 1 мм: близько 1,9 кг/кв. м
Товщина шару: від 5 до 40 мм
Міцність при стисканні: больше 15 МПа

Застосування

Підготовка основи
Підстава має бути підготовлена згідно з СНіП 3.04.01-87 та ДБН В.2.6-22-2001. Основа повинна бути міцною, сухою й очищеною від забруднень жиру, масел, пилу та ін. речовин, що знижують адгезію розчину до основи. Бетонні та цементно-піщані основи повинні бути витримані відповідно не менше 3 місяців. та 28 діб. з моменту виготовлення до розчинних сумішей. Ґрунтувати основу по всій поверхні, без перепусток, не допускати на поверхні основи калюж із ґрунтувальних сумішей.
Приготування розчинної суміші
Суху суміш змішати із чистою водою (температура води 20±5°C) у співвідношенні 0,11–0,14 л води на 1 кг суміші (2,75–3,5 л на мішок 25 кг). Суху суміш висипати в ємність із заздалегідь відміреною кількістю води та перемішати дрилем з насадкою до однорідного одержання без грудок і згустків маси. Потім дати розчинній суміші вистояти 5 хв. для дозрівання та знову перемішати. Розчин після затвердіння готовий до використання протягом 1 год.
Порядок робіт
Розчинну суміш викласти на основу кельмою або лопатою, а потім розгладити правилом. Остаточне вирівнювання та загладжування провести металевим шпателем або теркою. У приміщеннях площею понад 20 кв. м, а також у місцях стикування розчинової суміші зі стінами, стовпами, колонами тощо. облаштувати деформаційний шов із використанням еластичних матеріалів. Після закінчення робіт або у разі їх зупинки інструмент ретельно вимити. Технологічні пересування поверхнею розчину можна проводити через 24 години після його нанесення. У процесі твердіння розчинної суміші уникати впливу на неї прямих сонячних променів та протягів; забезпечувати відповідну вентиляцію та провітрювання приміщень, особливо протягом перших двох діб.
Примітка
Всі рекомендації та показники якості правильні при температурі навколишнього середовища +20°С та відносній вологості 60%. В інших умовах можлива зміна робочих параметрів суміші. Стяжка для підлоги містить цемент, при взаємодії з водою протікає лужна реакція, тому при роботі необхідно берегти очі та шкіру. При попаданні розчину у вічі промити їх водою і звернутися до лікаря.

Упаковка

Паперовий мішок, маса нетто – 25 кг.
Гарантійний термін зберігання у непошкодженій упаковці - не більше 12 місяців з дати виготовлення.
Пакет – 48 мішків на євро піддоні.
Переглянути також